Kuşadası’nda otizmli bireyler için farkındalık kampı düzenlendi

Kuşadası’nda otizmli bireyler için farkındalık kampı düzenlendi

Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Otizm Derneği ve Kuşadası Güvercinada Rotary Kulübü iş birliğinde otizmli bireyler ve ailelerine yönelik farkındalık kampı düzenledi. Ada Camping’de gerçekleştirilen etkinlikte, otizmli bireylerin tedavisinde önemli rol oynayan atölye çalışmaları yapıldı.

İKİ GÜNLÜK DOLU DOLU PROGRAM

Davutlar Sevgi Plajı’nda hizmet veren Ada Camping, yeni turizm anlayışı doğrultusunda farkındalık odaklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen kampta, otizmli bireylerin eğlenerek öğrenmesi amacıyla uzman eğitmenler ve psikologlar eşliğinde çeşitli atölyeler gerçekleştirildi.

İki gün süren etkinlikte, aileler VIP çadırlarda ağırlanarak kendilerine de vakit ayırma fırsatı buldu.

“DÖRDÜNCÜ KEZ BİR ARADAYIZ”

Kuşadası Otizm Derneği Başkanı İbrahim Durak, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Otizmli bireyler ve ailelerini kaynaştırmak için Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 4’üncü kez kamp düzenledik. Etkinliğimizde, annelerin ve babaların da çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirip stres atmalarını amaçladık. Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel'e bize verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum" dedi.

thumbnail-otizm-kampi-1.jpg

thumbnail-otizm-kampi-2.jpg

thumbnail-otizm-kampi-3.jpg

thumbnail-otizm-kampi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.