LGS Türkiye birincileri Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü ziyaret etti

LGS Türkiye birincileri Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü ziyaret etti

2025 Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan öğrenciler, elde ettikleri bu büyük başarıyı paylaşmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette başarılı öğrencilerin yanı sıra okul müdürleri ve öğrenci velileri de hazır bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan öğrencileri tek tek tebrik ederek, bu üstün başarının yalnızca öğrenciler için değil, ilçe ve ülke adına da büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Görüşmede öğrencilerin eğitim hayatlarına dair hedefleri konuşulurken, okul yöneticileri ve veliler de bu sürece katkı sunan emekleri paylaştı. Özcan, öğrencilerin bu başarılarının ilham verici olduğunu vurgulayarak, onlara çeşitli hediyeler takdim etti ve yeni eğitim yolculuklarında başarılar diledi.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.