Mamak Füzyon Eğitim ve Gelişim Festivaline ev sahipliği yaptı

Mamak Füzyon Eğitim ve Gelişim Festivaline ev sahipliği yaptı

Yenilik ve gelişim odaklı etkinlikleri ile Mamak Füzyon, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Yenilik ve gelişim odaklı etkinlikleri ile Mamak Füzyon, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Mamak Belediyesinin yerel yönetimlere rol model olmak ve bilim ekosistemini canlandırmak amaçlarıyla kurulan Mamak Füzyon, Şafaktepe yerleşkesinde 11-12 Aralık'ta Eğitim ve Gelişim Festivaline ev sahipliği yaptı.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden katılım sağlayan 80 üniversite ve lise öğrencisi ile öz farkındalık, stres yönetimi, düşünme teknikleri, zaman yönetimi, öz şefkat gibi konular 2 gün boyunca gerçekleşen etkinlikte ele alındı. Açılış ve oryantasyon ile başlayan etkinlikte 20 kişilik gruplarla kendini keşfetme sanatı, sunum teknikleri, duygusal zeka atölyeleri ve fark oluşturan çalıştaylar oyunlaştırma modeli ile toplam 960 dakika sürdü. Deneyimsel yöntemlerle gerçekleştirilen eğitimlerde katılımcılar yeni yıla girerken kendinden emin, özgüvenli, yenilikçi bir perspektif kazanma, sosyal becerilerini geliştirme ve çağın donanımlarına sahip olma hedeflerini gerçekleştirme fırsatı yakaladı.

"Dünyaya faydalı bireyler olmalarını istiyoruz"

Mamak Füzyon ile gençlere kendilerini keşfetme fırsatı sunduklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Gençlerimizin dinamik gücünün farkındayız. Onların bu farklı bakış açılarını ortaya çıkartıp, yenilikler üreterek ilçemize, ülkemize ve dünyaya faydalı bireyler olmalarını istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar ve organizasyonlar gerçekleştirerek Mamak'taki cevherleri ortaya çıkarma gayreti içerisindeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.