“Masalcı Bacı strese girdi”

“Masalcı Bacı strese girdi”

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu’na ‘Masalcı Bacı’ yakıştırması yapan Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, “Masalcı Bacı’nın az vakti kalınca strese girdi” dedi.

‘Masalcı Bacı’ yakıştırması yaptığı CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu’nun kendisini diline doladığını belirten Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, “Masalcı Bacı’nın az vakti kalınca strese girdi, sürekli Mustafa’yı dile dolamaya başladı. Strese giren bir insan psikolojisini yansıtıyor. Mustafa Savaş seçildiğinden bu yana bu şehre yapmış olduğu hizmetler ortada. Turizmde, sanayide, tarımda daha birçok alanda yaptığımız hizmetler ortada. Bu vizyonsuz belediye yönetiminin yapamadığı hizmetleri hükümetimiz aracılığıyla vatandaşlarımız mahrum kalmasın diye biz yapıyoruz ama maalesef azaltıp bozuyor. Son günlerde masalcı bacı fazlasıyla strese girmiş. Bunu görüyoruz, gözlemliyoruz. Vücut dilinden bunu anlıyoruz” diye konuştu.

Göreve geldiklerinde Aydın’ın kronik sorunlarını çözeceklerinin sözünü veren Savaş şunları kaydetti:

“Mustafa Savaş, önümüzdeki dönem 1 Nisan'dan itibaren göreve geldiğinde hem o kronik sorunları çözecek. Altyapı, kanalizasyon, çöp gibi bütün sorunları çözdükten sonra bu şehri büyütmek adına bu şehrin daha üretmesi, üretimine değer katması, istihdam oluşturması, ihracat yapması gibi birçok alanda şehrin rekabet gücünü arttırmak, şehrin o kaybolan gücünü tekrar kazandırmak adına var gücüyle çalışacak.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.