MASKİ, dere temizliklerine ara vermiyor

MASKİ, dere temizliklerine ara vermiyor

İl genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi'nde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

İl genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi'nde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışma neticesinde su akışı sağlıklı hale getirilerek, taşkın tehdidi ortadan kaldırıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi'nde dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışma çerçevesinde dere tabanı ve kenarları temizlendi, derede biriken çöpler toplandı ve suyun akışı sağlıklı hale getirildi. Yapılan çalışma ile dere etrafındaki tarım arazilerinin, araç sürücülerinin ve yayaların taşkınlardan olumsuz etkilenmemesi adına önlem alındı. Mahalle sakinleri çalışmadan memnun olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.