Medical Point, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden oldu

Medical Point, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden oldu

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, uluslararası bir kuruluş Great Place To Work'un yürüttüğü araştırma sonucunda, yüzde 88 puanla "Great Place To Work" (Harika İş Yeri) sertifikası almaya hak kazandı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, uluslararası bir kuruluş Great Place To Work'un yürüttüğü araştırma sonucunda, yüzde 88 puanla "Great Place To Work" (Harika İş Yeri) sertifikası almaya hak kazandı. Medical Point Hastaneler Grubu CEO'su Veysi Kubba, "İkinci kez bu sertifikayı almamıza, özverili çalışmaları ile katkı koyan takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, uluslararası kuruluş "Great Place To Work" Enstitüsü tarafından yapılan "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" araştırmasında yüzde 88 puan alarak, "Great Place To Work" (Harika İş Yeri) sertifikası aldı. 2022 yılında da aynı sertifikaya layık görülen İEÜ Medical Point Hastanesi, yeniden bu sertifikayı alan Türkiye'deki tek özel hastane oldu.

Medical Point Hastaneler Grubu CEO'su Veysi Kubba, ikinci kez "Harika İş Yeri" seçilen "Medical Point" markasına özveri ile katkı koyan çalışanlarıyla gurur duyduğunu ifade ederek, "Çok zor zamanlardan geçtik. Takım arkadaşlarım gece-gündüz demeden büyük bir özveri ile çalıştı. Medical Point markası altında çalışanlarımıza yönelik uyguladığımız "çalışan odaklı" insan kaynakları politikalarımız ile çalışanlarımızın motivasyonunun hep en üst seviyelerde olmasına büyük önem verdik" şeklinde konuştu.

Çalışanlarının disiplinli çalışmaları sayesinde başarılı olduklarını dile getiren Veysi Kubba, "Çalışanları için yüksek bağlılık kültürüne sahip, yüksek performanslı bir iş yeri deneyimi sunan "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" listesinde yer almaktan dolayı çok mutluyuz. İzmir'e ve Medical Point ailesine, ikinci kez bu sertifikayı almaya hak kazandıran ve bu gururu yaşatan tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.