Menteşe’de ‘Eypio’  rüzgârı

Menteşe’de ‘Eypio’ rüzgârı

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde Menteşe'de sahne alan rap müzik sanatçısı Eypio Menteşeli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde Menteşe'de sahne alan rap müzik sanatçısı Eypio Menteşeli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü rap şarkıcısı Eypio şarkılarıyla alanı dolduran binlerce Menteşeliyi coşturdu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş konserde gençlere hitaben yaptığı konuşmasında, "Kültür ve Sanat Şenliğimiz her yaştan vatandaşımıza hitap ediyor. Bu anlamda şenlik çerçevesinde özellikle gençlerin sevdiği bir ismi sizlerle buluşturmak istedik ve Eypio'yu Menteşemize davet ettik. Eypio bugün burada bizlerle birlikte. Ben gençleri genç kuşağı çok seviyorum. Çünkü gençler bağımsızlığına, özgürlüğüne düşkünler. Menteşe'de kültür, sanat ve özgürlükler kenti. Sevgili gençler, gönlünüzce eğlenin, bu gecenin tadını çıkarın, ama derslerinizi de ihmal etmeyin. Çok yakında Kötekli'de görüşmek üzere" dedi.

Başkan Gümüş konuşmasının ardından rap sanatçısı Eypio'ya günün anlam ve önemine dair plaket ve çiçek takdim etti.

Miting Alanının dolduran binlerce Menteşeli ünlü rap sanatçısı Eypio" nun şarkılarıyla gece boyunca eğlendi. Sahneden inip seyircilerin arasına karışan Eypio zaman zaman sahneye çıkardığı seyircilerle birlikte dans edip şarkılar söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.