MHP’li Alıcık açıklamıştı...  Nazilli il mi oluyor?

MHP’li Alıcık açıklamıştı... Nazilli il mi oluyor?

AK Parti İstanbul milletvekili Vedat Demiröz’ün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önerisi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı kararla il sayısının 100'e çıkarılacağını açıkladı. Demiröz’ün bu sözleri ‘Nazilli il olacak’ diyen MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ı haklı çıkaracak nitelikte.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz Ahlat Belediyesi'nin düzenlediği bir etkinlikte yaptığı açıklamada, şehir sayının 100'e çıkacağını söyledi. Demiröz, “İnşallah Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanı'mızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız” diye konuştu. AK Partili Demiröz’ün bu sözleri geçtiğimiz Ekim ayında ‘Nazilli il olacak’ diyen MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ı çıkarabilir.

MÜJDEYİ ALICIK VERMİŞTİ

haluk-alicik.jpgGeçtiğimiz Ekim ayında “Nazilli ne zaman il olacak?” sorusuna yanıt veren MHP’li Alıcık, yaptığı açıklamada, “2022 yılının sonunda Nazilli il olacak. Sayın Genel Başkanımızın 2014 yılında verdiği beyanat var. Türkiye, bölgesinde süper güç, dünyada itibarı olan devletlerden birisi olacaktır. 1000 ilçe, 100 il yapacağız demişti genel başkanımız. Bugüne kadar genel başkanımız ne dediyse yaptı. Allah’ın izniyle, 2022’nin sonunda da bunun gerçekleşeceğini göreceğiz” demişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de “Biz il sayısı 100 olan, nüfusu da 100 milyona ulaşmış bir Türkiye hedefliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum