MHP'li Alıcık: “Devlet Bahçeli’nin adını ağzına almak Miçotakis’in haddi değildir”

MHP'li Alıcık: “Devlet Bahçeli’nin adını ağzına almak Miçotakis’in haddi değildir”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yer aldığı haritalı fotoğrafa Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten tepki geldi. Miçotakis'in Devlet Bahçeli'ye harita tepkisine sert çıkan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Devlet Bahçeli’nin adını ağzına almak Miçotakis’in haddi değildir” dedi.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'ten söz konusu haritaya ilişkin bir açıklama geldi. Miçotakis, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yer aldığı harita ile beraber çekilmiş fotoğrafı paylaşarak, 'Bu bir provokasyon mu yoksa gerçek hedef mi?' diyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye tepki gösterdi.

Miçotakis’in bu tepkisine MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık kayıtsız kalmadı. Alıcık, “Türk dünyasına ve Türklüğe mal olmuş bilge liderimiz sayın genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin adını ağzına almak batının ve ABD’nin kuklası olmuş Miçotakis’in haddi değildir” dedi.

9 Eylül 2022 tarihinde Yunan Ordusu'nun denize dökülüşünün 100’üncü yılını coşkuyla kutlayacaklarını belirten Alıcık, “12 Ada’nın yüzü ve yüreği de Türkiye’ye dönüktür” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.