Mil-Diyanet Sen: “LGBT dernekleri kapatılsın”
İzmir’de Manevi İlkeli Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Mil-Diyanet Sen) üyeleri, LGBT derneklerinin kapatılması talebiyle imza kampanyası başlattı.
Mil-Diyanet Sen İzmir Şubesi, Buca ilçesinde kurduğu stantta vatandaşlardan imza topladı. Mil-Diyanet Sen İzmir İl Başkanı Bekir Doğan, burada yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın LGBT ile mücadele konusundaki sözlerine vurgu yaparak, 2025 yılının "Aile Yılı" ilan edildiğini hatırlattı. Doğan, “Ailede ve toplumda yaşanan sosyal çürüme ve ahlaki yozlaşmayı önlemeye yönelik ciddi çalışmalar yürüten Mil-Diyanet Sen olarak, Cumhurbaşkanımıza destek vermek amacıyla bu imza kampanyasını başlatıyoruz” dedi.
LGBT derneklerinin kapatılması için mücadele ettiklerini belirten Doğan, daha önce İçişleri Bakanlığı’na iki kez dilekçe verdiklerini ve bakanlığı bu konuda göreve davet ettiklerini söyledi.
Rusya ve bazı ülkelerde LGBT derneklerinin kapatıldığını ve propagandanın yasaklandığını belirten Doğan, “ABD Başkanlığına yeniden seçilen Donald Trump da LGBT’ye karşı savaş açtığını ilan etti. Ülkemizde de ailemizi, gençliğimizi ve neslimizi ifsat eden LGBT derneklerinin kapatılması şarttır. Biz de bu sapkın yapıyla sonuna kadar mücadele edecek ve tertemiz neslimizin bozulmasına izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Mil-Diyanet Sen’in başlattığı imza kampanyasının ilerleyen günlerde farklı noktalarda devam edeceği belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.