Milli Mücadele ruhunu en etkileyici kareye sığdırdı
DENİZLİ – Denizli'de Acıpayam Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğretmeni Adile Alabaş, "Korkma, Gençliğin Ruhu Buradadır" temalı fotoğraf yarışması ilçe birinciliğini elde etti.
DENİZLİ – Denizli'de Acıpayam Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğretmeni Adile Alabaş, "Korkma, Gençliğin Ruhu Buradadır" temalı fotoğraf yarışması ilçe birinciliğini elde etti.
Acıpayam ilçesinde "Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ve İstiklal Marşı'nın Kabulü" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Korkma, Gençliğin Ruhu Buradadır" temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı. Öğretmenler kategorisinde düzenlenen yarışmada, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğretmenlerinden Adile Alabaş, Milli Mücadele ruhunu en etkileyici kareye sığdırarak ilçe birinciliğine layık görüldü.
Yarışmada birincilik elde eden öğretmen Adile Alabaş, başarısını şu sözlerle ifade etti: "Kendi okulumun adını taşıdığı büyük şairimiz Mehmet Akif'in mirasını ve o vakur duruşu bir fotoğraf karesiyle anlatabilmek benim için büyük bir onurdu. Bu ödülü, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerim ve tüm meslektaşlarım adına kabul ediyorum"

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.