Mobil onay nedir?

Mobil onay nedir?

Sosyal medya mecralarında, alışveriş sitelerinde, e-ticaret platformlarında ve bunun gibi birçok platformda aktif bir şekilde mobil onay işlemlerinde kullanabileceğiniz sanal numaralara sahip olabilirsiniz.

Kişisel bilgilerinizi kullanmadan onay işlemlerinizi çok hızlı ve kolay bir şekilde https://smsonay.org adresi üzerinden yapabilirsiniz.

Sms onay işlemleri için ihtiyaç duyduğunuz fake numara sistemimiz tarafından siz kullanıcılarımıza en kaliteli şekilde sağlanmaktadır. Sitemiz aracılığıyla WhatsApp, Telegram, Instagram, Facebook başta olmak üzere birçok uygulama için fake numara alma hizmetimizden faydalanabilirsiniz. 50’den fazla uygulama ve 70’den fazla yurtdışı ülkesi için sizlere 2020 yılından bu yana aralıksız hizmet vermekteyiz.

SMS Onay

Sms onay için gerekli olan numaraları sistem üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken bir şey var oda alacağınız numaraların tek kullanımlık olduğudur. Smsonay.org adresine kayıt olarak kredi/banka kartı ile güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Yüzlerce müşteri ve binlerce numaralarımız ile sizlere en kaliteli hizmeti sağlıyoruz. Bakiye yükleme işlemini tamamladıktan sonra site anasayfasına dönerek dilediğiniz uygulama için dilediğiniz yurtdışı ülkesinden sanal numara alabilirsiniz.

Fake Numara Nasıl Alınır?

Fake numara alma işlemleri sitemiz üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde dakikalar içinde fake numara alabilmeniz mümkündür. Fake numara almak için yapmanız gerekenler;

  • Smsonay.org adresine girerek üyelik işlemlerinizi tamamlayın.
  • Bakiye yükle sayfasından bakiye yükleyin. Kredi/banka kartınız ile 3D güvenli ödeme sistemini kullanarak bakiye yükleme işleminizi tamamlayabilirsiniz.
  • Ardından anasayfaya dönerek ihtiyacınız olan uygulamayı seçin
  • Uygulama seçiminin ardından ülkeler listesini göreceksiniz. O listeden dilediğiniz ülkeyi seçerek numara al butonuna basın.
  • Numara al butonuna bastıktan sonra numaralarım sayfasına yönlendirileceksiniz. Ekranda görmüş olduğunuz numarayı uygulamaya girerek onay kodu mesajı talep edip ardından gelen kodu uygulamaya girerek telefon onay işlemini tamamlayabilirsiniz.

Sanal Numara Neden Önemli?

Kullanmak istediğiniz uygulamalarda, borsa, alışveriş, e-ticaret, sohbet, sosyal medya platformlarında yabancı numara alma gizliliğiniz ve güvenliğiniz açısından önemlidir. Aldığınız numarayı birçok uygulamada kullanabilmeniz mümkün olacaktır. Aldığınız numaralar sadece size özel tahsis edilir. Aynı numara başka bir kullanıcı tarafından kullanılmamaktadır. Kişisel bilgilerinizi gizli tutmak istiyorsanız sanal numara alma hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.