Muğla’da Ramazan çocuk şenliği coşkuyla gerçekleştirildi

Muğla’da Ramazan çocuk şenliği coşkuyla gerçekleştirildi

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Maarifin Kalbinde Ramazan Çocuk Şenliği", yüzlerce çocuk ve ailenin katılımıyla unutulmaz anlara sahne oldu.

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Maarifin Kalbinde Ramazan Çocuk Şenliği", yüzlerce çocuk ve ailenin katılımıyla unutulmaz anlara sahne oldu. Geleneksel Ramazan kültürünün yaşatıldığı etkinlikte, çocukların neşesi tüm şehri sardı.

Hacivat-Karagöz gösterilerinden geleneksel çocuk oyunlarına kadar geniş bir yelpazede hazırlanan programla çocuklar; ebru ve origami atölyelerinde el becerilerini sergilerken, yüz boyama ve puzzle etkinlikleriyle keyifli vakit geçirdi.

Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, etkinlik alanını ziyaret ederek öğrenci ve velilerle yakından ilgilendi. Vatandaşlarla sohbet eden ve çocukların oyunlarına eşlik eden Çay, Ramazan'ın birleştirici gücüne vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.