Mustafa Savaş’tan Aydın’a huzurevi müjdesi

Mustafa Savaş’tan Aydın’a huzurevi müjdesi

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Türkiye Yüzyılı'nda Aydın'ımız için durmadan, yorulmadan tüm gayretimizle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” diyerek, yeni, modern, geniş kapasiteli bir huzurevi müjdesin verdi.

Aydın Huzurevi binasının gerekli performans düzeyini karşılayamaması, birinci derece deprem bölgesinde olması ve binanın genel durumu dikkate alındığında mevcut durumda kullanımın riskli olduğunu tespit edilmesi nedeniyle huzurevinde kalan misafirlerin Sultanhisar Huzurevinde ağırlamaya başlandığı belirten Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Aydın’ımıza yeni, modern, geniş kapasiteli bir huzurevi kazandırmak için gerekli temaslarımızı gerçekleştirdik. Hamdolsun Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezimiz 2024 yılı yatırım programına alındı” dedi.

Yeni Huzurevinin 4434 m2’lik alan üzerine Bodrum + zemin + 5 kat olmak üzere 1607,22 m2’lik bina oturum alanı olacağı bilgisini paylaşan Mustafa Savaş, Kapasitesinin 32 Tek kişilik, 64 Çift kişilik olmak üzere toplam 160 kişilik olarak planlandığını belirterek, “Şimdiden Aydın’ımıza hayırlı, uğurlu olsun. Türkiye Yüzyılı'nda Aydın'ımız için durmadan, yorulmadan tüm gayretimizle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Mustafa Savaş, bu önemli yatırım için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum