Mustafa Savaş’tan Çine’ye devlet hastanesi müjdesi

Mustafa Savaş’tan Çine’ye devlet hastanesi müjdesi

Eser siyaseti anlayışıyla Aydın’daki yatırımlara her geçen gün bir yenisini eklediklerini belirten AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, 75 yataklı Çine Devlet Hastanesinin ihale sürecinin tamamlandığı müjdesini verdi. Savaş, “Hastanenin yapımına en kısa sürede başlanacak ve ivedilikle milletimizin hizmete açılacaktır” dedi.

4 Ağustos 2022 tarihinde ihale yapılacağı ilan edilen 75 yataklı Çine Devlet Hastanesinin ihale sürecinin tamamlanmasının memnuniyetini yaşadıklarını belirten AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş şu bilgileri verdi:

Yeni Hastanemiz 75 yatak kapasiteli; toplam inşaat alanı 20.354 m2 olacaktır. Hastanemizde ameliyathane salonlarından fizik tedavi ünitesine, tek ve çift yataklı hastane odalarından laboratuvarlara (biyokimya-mikrobiyoloji) kadar farklı alanlarda ihtiyaç duyulan hizmetler vatandaşlarımıza sunulacaktır. Radyoloji ünitesinde bulunacak Röntgen, Tomografi gibi teknik cihazlarla tam donanımlı bir hastane olarak planlanmıştır. İhale süreci tamamlanan Çine Devlet Hastanemizin yapımına en kısa sürede başlanacak ve ivedilikle Milletimizin hizmete açılacaktır.

Yapımı devam eden Şehir Hastanemiz ile birlikte her geçen yıl merkezde ve ilçelerimizde sağlık yatırımlarına yenilerini eklemenin memnuniyetini yaşıyoruz. Hemşerilerimize şifa olacak bu sağlık yatırımları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.

ağaç içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

açık hava, gök, bina, tatil köyü içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.