Mutlu Bir İlişki Sürdürebilmek İçin 5 Püf Nokta!

Mutlu Bir İlişki Sürdürebilmek İçin 5 Püf Nokta!

Herkesin hayali ömür boyu sürecek bir aşk yaşamaktır! Peki, ama nasıl? İşte size mutlu bir aşkın 5 sırrı...

Bir ömür boyunca sürecek ve heyecanı ilk günkü gibi kalacak bir aşkı yaşamak herkesin bu hayatta en çok istediği şeyler arasında ilk sıradadır.

Mutlu bir aşk yaşamak için her iki tarafında üzerine düşen bazı şeyler vardır. Aslında eğer gerçekten aşıksanız yapacağınız hiçbir şeyi görev olarak görmez hepsini içinizden gelerek ve isteyerek yaparsınız.

mutlu-ask_2.jpg

Eğer bir ilişkide sadece mutlu etmek amaçlı veya yapmam gerekiyor bilinci ile bir harekette bulunuyorsanız o ilişkinin ömrü de aşkı da çok uzun süreli olmaz, olamaz…
İşte size mutlu bir aşkın 5 sırrı;

Güven bir aşkın sarsılmaz temeli olmalıdır. Şartsız koşulsuz karşınızdakine güveniyor hem kendinizi hem de hayatınızı ona emanet edebilecek kadar soru işaret yok ise kafanızda o zaman mükemmel ve mutlu bir aşka yelken açmışsınız demektir. Sadık olun ve sadık kalsın. Bu iki direk ilişkinizi ayakta tutacak ve sizi siz yapacaklar arasında ilk sıralarda yerini alır.

mutlu-ask_3.jpg
Her şeyi karşı taraftan beklemeyin ve kendinize her zaman ve her daim her anlamda iyi bakın. Kendinize iyi bakmak karşınızdakine verdiğiniz değerin bir parçasıdır. Önce kendiniz için sonra da sevdiğiniz için. Sadece sizin değil karşınızdakinin de duygusal ihtiyaçları olduğunu unutmayın. Sürekli birinin sizi doyurmasını beklemek bir süre sonra karşınızdakinde olumsuz etkiler bırakır. Siz iyi olun, sağlıklı ve pozitif olun ki karşınızdaki de sizin bu yönünüzden etkilenerek aynı tepkilerle size dönsün.

mutlu-ask_4-(1).jpg

Ne olursa olsun her durumda dürüst ve içten olun. Siz ne kadar içiniz dışınız bir olursanız karşınızdaki de sizin gibi olacak ve böylelikle aranızda sarsılmaz bir güven bağını kurabileceğinizi unutmayın. İlişkide birbirinizden bir şeyleri saklar ve gizli kapalı işler çevirirseniz samimiyetsizlik doğar ve siz siz gibi olamazsanız karşınızdaki de olamaz böylece yapay ve düzeysel bir ilişki yaşamış olursunuz.

mutlu-ask_5.jpg

Her şeyden önemlisi sizde gerektiği zaman elinizi taşın altına çekinmeden koyabilmelisiniz. Üzerinize düşen görevi her durumda yapmaya özen göstermelisiniz. İki tarafta aynı özverili davranışta bulunursa eğer işte o zaman ilişki her anlamda çok daha düzgün ve tatlı ilerler. Her olayda çözümü karşı taraftan aramayın.

mutlu-ask_6.jpg
Kimseyi değiştirmeye kalkmayın. Karşınızdakini olduğu gibi kabul ediyor ve sevebiliyorsanız o zaman da az sorunlu bir ilişki yaşarsınız. Herşeyde ve her durumda anlaşmak ve aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz. İlişkinizin tadı tuzu bazı zamanlarda ayrışmalar yaşayacağınız anlaşmazlıklardan doğabilir. Bunu normal karşılayın. Ufacık bir sorunu kocaman bir dağ haline dönüştürmek ve sürekli muhalif ve haklı taraf olmak yerine bazı zamanlarda alttan alan ve uyumlu taraf olabilmeyi kendi içinizde kabullenin.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum