MYB Tekstil İş Yeleği Üretiminde Farkındalık Yaratma Kararı Aldı

MYB Tekstil İş Yeleği Üretiminde Farkındalık Yaratma Kararı Aldı

İş elbiseleri üreten bir firma olan MYB tekstil her geçen gün daha fazla büyümeye devam ediyor. Yaklaşık 22 yıllık serüvenlerini devam ettiren MYB tekstil gittikçe kurumsallaşmaya devam ediyor. İstanbul’da yer alan firma her geçen gün ürünlerine bir yenisini daha ekliyor. Firma olarak gelişmeye ve geliştirmeye açık olduklarını her daim dile getiriyor. Değişim ve gelişimin şirket vizyonları olduğunu söylüyor.

Yeni ürünler üretmekten ve geliştirmekten asla geri durmuyor. Her geçen gün daha fazla ürün üreterek markalaşmaya devam ediyor. Özellikle iş güvenliğini elden bırakmayarak, çalışanların onlar için değerli olduklarını gösteriyor. İş güvenliği için türlü önlemler alınması gerektiği savunuluyor. Bu önlemler içerisinde en değer verdikleri ürün olan iş yeleklerini iş güvenliğine uygun bir şekilde tasarlıyor ve daha sonra üretime geçiliyor. Üretim aşamasında son derece temkinli davranıldığı söyleniyor. Üretim sonunda ilk olarak kendi çalışanları üzerinde denenerek iş yeleklerinin güvenilirlik testleri yapıldığı söyleniyor. Kendilerine ve çalışanlarına gösterdikleri hoşgörü sebebiyle her geçen gün daha fazla büyümeyi hak ediyor.

İşçi ve Mühendis Yelekleri İçin Neden MYB Tekstil Seçilmeli

MYB tekstil 22 yıllık deneyimi sayesinde tekstil sanayisinde birçok başarılı işe imza atmıştır. Birçok zorlu iş alarak bu işlerin altından kalkarak büyük başarılar elde etmiştir. Tekstil sanayisinde önemli bir firmadır. Gün geçtikçe daha çok büyümekte ve kendini geliştirmektedir. Kurumsal bir firma olan MYB tekstil gün geçtikçe global işler yapmaya başlamaktadır. Kurumsal firmalar ile de çok büyük işler başarmaktadır. İş elbiselerinde ciddi başarılar elde ederek günden güne çok daha fazla büyümektedir.

Genel olarak iş kıyafeti üreten firma içerisinde birçok ürün bulundurmaktadır. Her geçen gün bu ürün sayısı çok daha fazla artmaktadır. Başka firmaların yanı sıra MYB tekstil çalışanların güvenliğine ve konforuna önem vermektedir. Çalışanların hayatları söz konusu olduğundan dolayı kalite malzeme ile ürün oluşturmaktadır. Ürünlerinde kaliteye Çok önem veren MYB teksti için işçi yeleği modellerinin sağlamlığı önem tescil etmektedir. İşçi yeleklerinin sağlamlık testlerini kendileri yapmakta oluşabilecek herhangi bir sorun karşısında durabilmektedir. Birçok firma zorlu koşullar atında çalıştıkları için iş güvenliğini elden bırakmamalıdır. Bu yüzden MYB tekstilin ürettiği iş güvenliği yeleklerini kullanmak gereklidir.

İş güvenliği yeleği malzemeleri oldukça kaliteli olduğu için müşteriler genellikle memnun kalmaktadır. Elektrik sanayisinde oldukça yüksek voltajlı akım geçiren trafolar ve üniteler bulunmaktadır. Bu tarz iş yerlerinde yalıtkan mühendis yeleği kullanılmalıdır. MYB tekstil ise bu yalıtkan yeleklerden üreterek olası bir kaza sırasında önlem almaktadır. MYB tekstil her şeyden önce iş güvenliğine ve çalışanlara önem veren bir firmadır. MYB tekstil her geçen gün daha fazla büyüyerek diğer tekstil firmalarına fark atmaktadır. Bu yüzden çoğu fabrikanın ilk tercihi MYB tekstildir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.