Nazilli'de gençler arasında bıçaklı kavga: 1 yaralı
Aydın'ın Nazilli ilçesinde iki genç arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kolundan yaralanan bir genç hastaneye kaldırılırken, olayın ardından her iki taraf da polis tarafından gözaltına alındı.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde akşam saatlerinde iki genç arasında çıkan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi yaralandı.
Olay, Turan Mahallesi İstasyon Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.A. ile Y.D. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında Y.D. tarafından bıçaklanan S.A., kolundan yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
SAĞLIK DURUMU İYİ
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı S.A., ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. S.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İKİ TARAF DA GÖZALTINDA
Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, kavganın tarafı olan S.A. ile Y.D.'yi gözaltına aldı. Kavganın çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.