Nazilli’deki yangının çıkış sebebi belirlendi

Nazilli’deki yangının çıkış sebebi belirlendi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir evde çıkan yangında 18 yaşındaki Makbule İlhan yaşamını yitirdi. İlk incelemelere göre yangının, evde bulunan bilgisayar kasasındaki elektrik aksamından kaynaklandığı belirlendi.

Yangın, Şirinevler Mahallesi 685 Sokak’taki iki katlı bir evin ikinci katında meydana geldi. Evden yükselen dumanları gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangın sırasında evde bulunan Makbule İlhan’ı alevlerin arasından çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

DUMANDAN ETKİLENENLER HASTANEYE KALDIRILDI

Yangında dumandan etkilenen F.İ., A.İ. ve D.Ö. sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Makbule İlhan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

YANGININ NEDENİ BİLGİSAYAR KASASI

İtfaiye ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemelere göre yangının, evde bulunan bilgisayar kasasının elektrik aksamındaki arızadan çıktığı tespit edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.