“Öğretmen” adlı öykü Ömer Eru’ya ödül getirdi

“Öğretmen” adlı öykü Ömer Eru’ya ödül getirdi

Türk İdareciler Derneği’nin öncülüğünde, 2023 yılı “Meslekte Bir Olay ve İzleri Anı Ödülü” başlığı ile düzenlenen öykü yarışmasında Emekli Vali Yardımcısı ve Aydın 24 yazarı Ömer Eru’nun kaleme aldığı “Öğretmen” adlı öykü kendisine ödül getirdi.

Türk İdareciler Derneği tarafından 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, yılın en başarılı idarecilere ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. 2023 yılı “Meslekte Bir Olay ve İzleri Anı Ödülü” başlığı ile düzenlenen öykü yarışmasında Emekli Vali Yardımcısı ve Aydın 24 yazarı Ömer Eru’nun kaleme aldığı “Öğretmen” adlı öykü derece elde ederek ödüle layık görüldü.

2023 yılı “Meslekte Bir Olay ve İzleri Anı Ödülü” başlığı ile düzenlenen öykü yarışmasında dereceye giren Ömer Eru, ödülümü almak için Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildi ancak sağlık sorunları nedeniyle ödül törenine katılamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir saatle ödüllendirdiği Ömer Eru, Türk İdareciler Derneğinin plaketi ile Cumhurbaşkanımızın saat hediyesi adresime gönderildi. Ailece çok sevindik. Benim öykü olarak üçüncü ödülümdü. Şimdi basıma hazırladığım romanlarım, tiyatro eserlerim ve şiir kitabım var. Yazmaya hayatım elverdiği ölçüde de devam edeceğim” dedi.

Eru, Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük’e teşekkür etti.

odul.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.