Özdağ; “Yunan adalarına seyahatler durdurulmalı”

Özdağ; “Yunan adalarına seyahatler durdurulmalı”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Yunan adalarına seyahatin derhal durdurulması gerektiğini söyledi.

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, partisinin il kongresi için geldiği Aydın’da, il binasının da açılışını gerçekleştirdi. Zafer Partisi Aydın İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Özdağ, “Yunan işgali adalarını derhal geri alacak çalışmalarımız var ama bununun ayrıntılarını şu an kamuoyu önünde açıklamayı doğru bulmuyorum” dedi.

Bir soru üzerine, Ege Denizi’ndeki Aydın’a ait adaların Yunan işgali altında olduğunu ve geçen yıllarda Aydın Valisi’nin bu adalara gitmek istediğinde Sahil Güvenlik Komutanı’nın kendisini götüremeyeceklerini söylediğini belirten Özdağ, “Bu adalar Aydın’ındır ama şu an Yunan işgali altındadır. Bizim bu adalardaki Yunan işgalini derhal sona erdirecek çalışmalarımız var ama bunun ayrıntısını şu an kamuoyu önünde açıklamayı doğru bulmuyorum. Yunan adalarına turizm amaçlı seyahatler derhal durdurulmalıdır. Fakat Turizm Bakanı’nın şirketi Yunan adalarına turist taşıyor. Hem Türkiye’den adalara turistlik amaçlı seyahatler durdurulmalı hem de Yunan adalarından ülkemize aynı amaçlı gelişler önlenmelidir” diye konuştu.

Özdağ, Türkiye’nin göçmen sorununun seçim günü daha iyi anlaşılacağını, oy kullanmak için farklı bir partiye sandığa giden vatandaşların, Suriyelileri oy kullanırken görünce fikirlerini değiştirip Zafer Partisi’ne oy vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.