Parkta dehşet: 2 yaşındaki çocuğa bıçaklı saldırı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde parkta oyun oynayan 2 yaşındaki çocuk, uyuştucu madde etkisinde olduğu iddia edilen şüphelinin bıçaklı saldırısında yaralandı.
PARKTA KORKUNÇ SALDIRI
Olay, saat 17.00 sıralarında Karabağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi’ndeki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre 2 yaşındaki S.E., oyun oynarken madde etkisinde olduğu öne sürülen bir şüpheli tarafından bıçakla boğazından yaralandı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
ZANLI EVİNDE SUÇ ALETİYLE YAKALANDI
Olay sonrası polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini ve adresini tespit etti. Zanlı, evinde suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı ve işlemleri için emniyete götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.