Portekiz’de hayatını kaybeden Melek Öztürk, Aydın’da toprağa verildi

Portekiz’de hayatını kaybeden Melek Öztürk, Aydın’da toprağa verildi

Portekiz’de katıldığı eğitim programı sırasında nehirde boğularak hayatını kaybeden 23 yaşındaki Ege Üniversitesi öğrencisi Melek Öztürk, Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Cumadere Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Bir aylık eğitim programı kapsamında Portekiz’e giden Melek Öztürk, arkadaşlarıyla Barcelinhos bölgesindeki bir nehre gitti. Suya girdikten sonra boğularak yaşamını yitiren Öztürk’ün cenazesi, Portekiz’deki resmî işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye’ye getirildi.

AİLESİ VE ARKADAŞLARI SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI

Öztürk için baba ocağı Cumadere Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende baba Erkan Öztürk ayakta durmakta güçlük çekerken, anne Sevgi Öztürk ve aile fertlerini yakınları teselli etti.

Cumadere Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Ege Üniversitesi öğrencileri, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, siyasiler, mahalle sakinleri ve çevre mahallelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Melek Öztürk, cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

EĞİTİMİNİN BİTMESİNE BİR HAFTA KALMIŞTI

Cumadere Mahallesi Muhtarı Serkan Baş, yaşadıkları acının büyük olduğunu belirtti. Baş, Öztürk’ün eğitim programı için Portekiz’e gittiğini ve eğitiminin tamamlanmasına bir hafta kala hayatını kaybettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.