Rixos Premium Bodrum, Jumbo iş birliği ile unutulmaz bir etkinlik gerçekleştirdi

Rixos Premium Bodrum, Jumbo iş birliği ile unutulmaz bir etkinlik gerçekleştirdi

Rixos Premium Bodrum, villa misafirlerine özel olarak düzenlenen etkinlikle konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Rixos Premium Bodrum, villa misafirlerine özel olarak düzenlenen etkinlikle konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Sanat ve cemiyet hayatından Pınar Altuğ, Aslı Gümüşel, Çiler Geçici, Mehmet Kırali gibi ünlü isimlerin katıldığı özel gecede, konuklar, etkinlik programında yer alan farklı lezzetleri Ege Denizi'nin muhteşem manzarası eşliğinde ve Rixos Premium Bodrum'un keyifli atmosferinde deneyimleme fırsatı buldular.

Rixos Premium Bodrum, Club House'un benzersiz Ege Denizi manzarası eşliğinde düzenlenen bu özel etkinlik, Jumbo'nun en şık ve yeni ürünlerini sergilediği unutulmaz bir platform oldu. Villa misafirlerine özel olarak hazırlanan etkinlikte, otelin ünlü şefleri eşsiz, imza menülerini sunarak konukları gastronomik bir yolculuğa çıkardı. Etkinliğin sürpriz konuklarıyla özel bir gastronomi deneyimine gecenin sonunda tanıtılan Jumbo Patisserie'nin yeni lezzeti "Yuzu", büyük bir beğeni topladı.

Bu etkinlikle birlikte, Rixos Premium Bodrum, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmanın yanı sıra Bodrum'a değer katan, öncü bir marka olma özelliğini yineledi. Jumbo'nun şık ve özgün ürünleri ile özel sunumlar yapılarak gerçekleştirilen etkinlik, Rixos Premium Bodrum'un üst düzey hizmet anlayışı, lüks konsepti ve özel atmosferiyle dünyanın farklı ülkelerinden ağırladığı misafirlerine sunduğu benzersiz tatil deneyimini de çarpıcı bir şekilde sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.