Saçlarınız Bir Gün Değil Her Gün Bakımlı Görünsün

Saçlarınız Bir Gün Değil Her Gün Bakımlı Görünsün

Saç şekillendiricilerini saçlarınıza zarar verdiğini düşündüğünüz için kullanmaktan endişe duyuyorsanız bu haberimize bir göz atın.

Biz kadınlar saç bakımlarımıza çok önem veririz. Saçlarımızın sağlıklı ve bakımlı göründüğü günlerde kendimizi daha iyi hissederiz ve özgüvenimiz artar. Ancak saçlarımızı şekillendirmek için düzleştirici, maşa gibi saç şekillendiricilerini kullanırken saçlarımızın zarar görmesinden endişe ederiz ve mümkün olduğu kadar az kullanmaya çalışırız.

Yeni teknoloji ürünleri saçlara verilen zararı en aza indiriyor ve saçlarınızın yıpranmasını önleyerek bakımlı görünmelerine yardımcı oluyor.

Kadınvekadın ekibi olarak geçtiğimiz günlerde katıldığımız Philips'in düzenlediği Güzellik Atölyesi'nde, Philips'in yenilikçi ürünleri tanıtıldı. Etkinlikte Saç Stilisti İbrahim Zengin ve Makyaj Artisti Elif Girgin sezonun makyaj, saç ve kadın bakım trendlerini bizlerle paylaştı.

Saç ve makyaj trendleri

Saç trendlerinde salaş örgüler, ıslak görünümlü saçlar, romantik dalgalar ön plandayken; makyajda ise daha çok nude tonlar ve dudağı ön plana çıkaran sade göz makyajı stili öne çıkıyor. 

Saçı tanıyan teknoloji

Etkinlikte tanıtılan Philips Akıllı Düzleştirici Moisture Protect, kadınların en trend saç modellerini en kolay şekilde ve en önemlisi saçlarının sağlığını koruyarak yapabilmelerini sağlıyor. Saçlarınızı saniyede 30 kez kontrol eden bu ürün, saçınızın doğal nem oranını korumak için kendi sıcaklığını ayarlıyor. Bu sayede saçlarınızın aşırı ısınmasını önlemiş oluyor.

Dikkat çeken diğer bir ürün ise IPL (yoğunlaştırılmış ışık) teknolojisiyle tüylerin yeniden uzamasına engel olan Lumea'ydı. Lumea ile 2 ayda tüylerinizin tekrar çıkmasını engelleyerek, uzun süren pürüzsüzlük hissinin keyfini çıkarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.