Salihli’nin Karasavcı Mahallesi’nde çifte önlem

Salihli’nin Karasavcı Mahallesi’nde çifte önlem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Karasavcı Mahallesi'nde yer alan derenin yol geçiş noktasında döşediği koruge boru ile yaya ve araç geçişini güvenli hale getirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Karasavcı Mahallesi'nde yer alan derenin yol geçiş noktasında döşediği koruge boru ile yaya ve araç geçişini güvenli hale getirdi. Ayrıca derede temizlik çalışması da gerçekleştirilerek düzenli akışı sağlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan derelerde yürüttüğü çalışmalar sayesinde dereleri daha sağlıklı ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Salihli ilçesine bağlı Karasavcı Mahallesi'nde bulunan derede yağışlı havalarda su birikintisi olan noktada koruge boru döşedi. Yapılan çalışma sayesinde dere üzerinden yaya ve araç geçişi sağlıklı hale getirildi. Ekipler ani yağışlarda taşkın riskine karşı çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri de topladı, derenin düzenli akışı sağlandı. Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı MASKİ ekiplerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.