Savaş: “Aydın’daki trafik çilesine son vereceğiz”

Savaş: “Aydın’daki trafik çilesine son vereceğiz”

Modern ve güvenli bir ulaşım altyapısıyla yoğun trafiğine nefes aldıracaklarının müjdesini veren Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Yeni düzenlemelerle Aydın’daki trafik çilesine son vereceğiz” dedi.

Aydın’ın trafik yoğunluğunu azaltmak adına değerli bir nokta dokunuş yaparak ‘Acil Eylem Planı’ çerçevesinde trafiğin düzenlenmesi ve yönetilmesini sağlayacaklarını belirten Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş Söke, Didim ve Kuşadası ilçelerini birbirine bağlayan noktaya yapacakları yeni kavşak ile birlikte kesintisiz bir trafik akışı sağlayacaklarını söyledi.

mustafa-savas.jpgUzun yıllardır Söke’de trafik sorununa yol açan kavşağı yeni bir tasarımla yenileyeceklerinin müjdesini veren Savaş, “Bölgedeki 3 aksı birbirine bağlayan Novada Kavşağı olarak bilinen Söke, Didim ve Kuşadası bağlantı kavşağını birbirine kesintisiz bir şekilde entegre ederek oluşan trafik çilesinin önüne geçeceğiz. Modern ve güvenli bir ulaşım altyapısıyla bölgenin yoğun trafiğine nefes aldıracağımız projenin temelini bir yıl içinde atacağız” diye konuştu.

novada-kavsagi-1.jpg

novada-kavsagi-2.jpg

novada-kavsagi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.