Savaş: ‘Mevcut büyükşehir belediye başkanını partisi gözden çıkardı’

Savaş: ‘Mevcut büyükşehir belediye başkanını partisi gözden çıkardı’

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, mevcut büyükşehir belediye başkanın partisinin Aydın’da miting yapamadığını belirterek, “Kendi partisi gözden çıkarmış. Benim vatandaşım çoktan gözden çıkardı” dedi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Yenipazar’da düzenlenen iftar programına katıldı. Cumhur İttifakı Yenipazar Belediye Başkan Adayı Kıvanç İşbilen tarafından karşılanan Savaş’a, AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş eşlik etti. Belediye Meydanındaki iftar programında okunan ezanla birlikte vatandaşlar iftarını açtı.

Teravih namazının ardından Savaş, Kozbek Kıraathanesinde Yenipazarlı hemşerileriyle bir araya geldi. 31 Mart akşamı Yenipazar ve Aydın Kent Meydanında zafer kutlaması yapacaklarını belirten Yenipazar Belediye Başkan Adayı İşbilen, büyükşehir ve ilçe seçimlerinde sandıkları patlatacaklarını söyledi. İşbilen, Yenipazar’da tarım, turizm ve sosyal projelerini hayata geçirmek istediğini belirtti.

ADI FETÖ BORSASI İLE ANILIYOR

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, Yenipazar’ın gerçek belediyecilikle buluşmaya hazır olduğunu söyledi. İşbilen ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını dile getiren Savaş, Aydın’da herkes ile kavgalı, koruma ordularıyla çarşıda gezen, korumalarına esnafı dövdüren, kimseye randevu vermeyen bir büyükşehir belediye başkanın olduğunu ifade etti. Savaş, “Türkiye’nin en beceriksiz belediye başkanı Aydın’da. Adı FETÖ borsası ile ve Türkiye’de adı yolsuzluklarla anılan tek büyükşehir belediye başkanı Aydın’da. Adı karanlık ilişkilerle anılan, cinayetten sanık tutuklanan o Hablemitoğlu cinayetinden tutuklanan Levent Göktaş’a vekalet veren ona ihanet eden bir büyükşehir belediye başkanı var. Onu 31 Mart akşamı evine göndermeye hazır mıyız?” dedi.

Yenipazarlı vatandaşlar, 31 Mart’ta değişiklik istediğini dile getirdi.

İHALELER ŞEFFAF DEĞİL ŞAİBELER VAR

Herkese yüksekten bakan, kibir abidesi bir büyükşehir belediye başkanı olduğunu dile getiren Savaş, “Herkesle kavgalı bir belediye başkanı var. Su faturaları üzerinden bir haraç düzeni kurmuş ve soyguna devam ediyor. Biz bu haraç düzenine bu soygun düzenine 31 Mart akşamı son vereceğiz. Yapılan ihaleler şeffaf değil. Şaibeler var. 4430 km yol yaptım diyor. O yollar nerede görüyor musunuz? Ortada yol yok. Yolsuzluk var” dedi.

‘BENİM VATANDAŞIM ÇOKTAN GÖZDEN ÇIKARDI’

Aydın’ın kronik sorunlarına dikkat çeken Savaş, 1 Nisan’dan itibaren su ücretlerine yüzde 50 indirim yapacaklarını ve 5 yıl zam yapmayacağını vurguladı. Savaş, mevcut büyükşehir belediye başkanın gelir oluşturamadığı için su faturası üzerinden soygun düzeni oluşturduğunu söyledi. Yapılan ihalelerin şeffaf olmadığını üzerinde şaibeler olduğunu kaydeden Savaş, yalan, dolan, talan ve kaynakların çar çur edilmesine 31 Mart akşamı hemşerilerinin son vereceğini kaydetti.

31 Mart akşamı Yenipazarlı hemşerilerini Atatürk Kent Meydanına davet eden Savaş, Aydın’ı gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi. Mevcut büyükşehir belediye başkanın son israfını yaptığını vurgulayan Savaş, “Bizde algı belediyeciliği olmayacak. Bizde gerçek belediyecilik olacak. Masal dönemi bitecek. Aydın eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye’ye yakışır bir kent inşa edeceğiz.” dedi.

15 yılın hesabını sorma vakti geldiğini kaydeden Savaş, “Hem vadedip yapmadığı işlerin hesabını soracağız hem de yalan, dolan, talanı, hırsızlığı, şaibeli işlerin hesabını 31 Mart’ta soracağız. Kendi partisi Aydın’da miting yapabildi mi? Yapamadı. Kendi partisi bile bunu gözden çıkarmış. Kendi partisi gözden çıkaran belediye başkanını benim vatandaşım çoktan gözden çıkardı.” dedi.

Savaş, 31 Mart akşamı ya Aydın’ın sıçrama yapacağını ya da yerinde sayacağını belirterek, “Hemşerilerime güveniyorum. Aydın sıçrama yapacak” diyerek destek istedi. Müjde veren Savaş, Yenipazar’da doğalgaz gitmeyen mahalle ve sokak kalmayacağını söyledi.

mustafa-savas-1.jpg

mustafa-savas-2.jpg

mustafa-savas-3.jpg

mustafa-savas-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum