Şehit ateşi Aydın'ı yasa boğdu

Şehit ateşi Aydın'ı yasa boğdu

Isparta’da yaşanan helikopter kazasında 6 askerimizin şehit olduğu haberi, tüm Türkiye’yi derin bir yasa boğdu. Şehit düşen askerlerden biri olan 24 yaşındaki Teğmen Mustafa Atakan Dut’un memleketi Aydın’ın Germencik ilçesine düşen acı haber, ilçede büyük bir hüzün yarattı.

Şehit Teğmen’in annesinin Germencikli olduğu, babası Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Dut’un ise görev nedeniyle ailesiyle birlikte Şanlıurfa’da bulunduğu öğrenildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Teğmen Mustafa Atakan Dut’un haberi, ailesi başta olmak üzere tüm Germencik halkını derinden sarstı.

Şehidin cenazesinin yarın Germencik’te, ikindi namazını müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği bildirildi. Germencik halkı, vatanı uğruna şehit olan kahraman evladını son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum