4 yaşındaki Nazlı için seferberlik

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi'nde, evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen için ekipler seferber oldu. Güvenlik kamerası görüntülerinde, küçük kızın demir yolu üzerinde koştuğu görülürken, arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

GÜVENLİK KAMERALARI MİNİK NAZLI’YI TREN YOLUNDA GÖRÜNTÜLEDİ

İsmail ve Gülizar Şeşen çiftinin tek çocuğu olan Nazlı Şeşen, dün akşam saatlerinde evinin önünde oynarken kayboldu. Ailesinin durumu yetkililere bildirmesi üzerine bölgeye jandarma, AFAD, AKUT ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Nazlı’nın tren rayları üzerinde koşarak ilerlediğini ve ardından bir köprüye yöneldiğini tespit etti. Ancak minik Nazlı, köprüye girdikten sonra kameraların açısından çıktı.

ARAMALAR DERE BÖLGESİNDE YOĞUNLAŞTI

Nazlı’nın dereye düşmüş olma ihtimalini değerlendiren ekipler, bölgedeki Akbaş Barajı’ndan suyun kesilmesini sağladı. Ardından, dere kenarında bulunan terliklerin Nazlı’ya ait olduğu ailesi tarafından doğrulandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı dalgıç ekipleri dere içinde arama çalışmalarını sürdürürken, jandarma asayiş, komando, AFAD ve AKUT ekipleri de geniş çaplı bir araştırma başlattı. Jandarmanın arama köpeği de çalışmalara destek veriyor.

Yetkililer ve gönüllüler, küçük Nazlı’yı sağ salim bulabilmek için gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri