Adıyaman, İYİ Parti İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

İYİ Parti’de teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği İl Başkanları Toplantısı, Teşkilat Başkanı Yasin Öztürk başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Aydın’dan İl Başkanı İlhan Adıyaman da katıldı.

Toplantıda teşkilatın sahadaki çalışmaları ele alınırken, önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası üzerine istişarelerde bulunuldu. İl Başkanı Adıyaman, yapılan görüşmelerde parti organizasyonunun güçlendirilmesi ve teşkilat çalışmalarının daha etkin hale getirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldığını belirtti.

Toplantının ardından İl Başkanları, Müsavat Dervişoğlu ve Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte iftar programında bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar buluşmasında birlik ve dayanışma mesajları verildi.

Öte yandan İlhan Adıyaman’ın, yeni yönetim kurulu listesiyle ilgili Teşkilat Başkanı Yasin Öztürk’e bilgi sunduğu öğrenildi. İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu listesinin önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

İl Başkanı İlhan Adıyaman, teşkilat içindeki dayanışmanın önemine dikkat çekerek, aynı inanç ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Servet TÖZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri