AK Parti Aydın'da İl Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Mehmet Erdem'in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya eski bakanlar M. Vecdi Gönül, Prof. Dr. Mustafa Said Yapıcıoğlu ve Atilla Koç da katıldı.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Mehmet Erdem'in başkanlığında geniş katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya, 58., 59. ve 60. Hükûmetlerin Millî Savunma Bakanı M. Vecdi Gönül, 60. Hükûmet Din İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Prof. Dr. Mustafa Said Yapıcıoğlu ile 59. Hükûmet Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da katıldı.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri, üye ziyaretleri, önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar ve Aydın gündemine ilişkin değerlendirmeler ele alındı.

İstişare kültürü çerçevesinde teşkilatın yürüttüğü çalışmalar gözden geçirilirken, toplantıya katılan tecrübeli isimler de görüş ve önerilerini paylaştı.

"ORTAK AKILLA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, istişare ve ortak aklın teşkilat çalışmalarındaki önemine dikkat çekerek, Aydın'a ve vatandaşlara hizmet noktasında kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Toplantı, karşılıklı değerlendirmelerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Servet TÖZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri