AK Parti’ye geçen Başkan Fıçı’dan dikkat çeken Erdoğan mesajı: “Foça kendisi için çok kıymetli”

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, CHP’den ayrılarak AK Parti’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’yı ziyaret etti. Görüşmede Foça’nın ihtiyaçları, ilçede yapılması planlanan çalışmalar ve merkezi yönetim ile belediye arasındaki iş birliği ele alındı.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’yı makamında ziyaret etti.

CHP’den ayrılarak AK Parti’ye katılan Fıçı ile Çankırı arasındaki görüşmede Foça’nın öncelikli ihtiyaçları, ilçede yürütülecek çalışmalar ve yerel yönetim hizmetleri değerlendirildi.

“SİYASİ FARKLILIKLARIN ÖNÜNDE HİZMET OLMALI”

Çankırı, İzmir’in tüm ilçelerinde olduğu gibi Foça’da da vatandaşların talep ve beklentilerini yakından takip ettiklerini belirtti.

Yerel yönetimlerde hizmetin ve vatandaşların ihtiyaçlarının siyasi farklılıkların önünde tutulması gerektiğini ifade eden Çankırı, Foça’nın potansiyelinin geliştirilmesi ve ilçenin sorunlarının çözümü için merkezi yönetim ile yerel yönetim arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekti.

FICI: “FOÇA CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ise ilçeye hizmet etmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Fıçı, Foça’nın ihtiyaçlarını ilgili kurumlarla koordinasyon içinde takip edeceklerini ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelere ağırlık vereceklerini ifade etti. Fıçı ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin, “Sayın Cumhurbaşkanımız Foça’nın kendisi için çok kıymetli olduğunu dile getirdi” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri