Aydın-Denizli Otoyolu’nda tır ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, Kuyucak ilçesi Yamalak Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 UF 202 plakalı hafif ticari araç ile S.Y. yönetimindeki 32 GB 158 plakalı tır çarpıştı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
3 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde hafif ticari araçta sıkışan 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.
İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarılan Hurşit Korkmaz, Hüsnü Korkmaz ve Kemal Toprak’ın cansız bedenleri gerekli işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Kaza nedeniyle bir süre araç trafiğine kapatılan otoyol, ekiplerin çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.