Yunus Timi’nde görev yapan polis memuru Ersin Cıstak, görev dışındayken aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Cıstak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta yaşamını yitiren Cıstak’ın vefat haberi, meslektaşları ve emniyet teşkilatında büyük üzüntüye yol açtı.
Cıstak için görev yaptığı Aydın İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, emniyet ve jandarma personeli ile Cıstak’ın ailesi katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu törende ailesi ayakta durmakta güçlük çekti. Üç çocuk babası polis memuru için helallik alındı.
Törenin ardından Cıstak’ın cenazesi, memleketi Denizli’ye götürüldü. Cenazenin, ikindi namazının ardından Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.