Başkan Akın, Öğretmenleri Yalnız Bırakmadı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Germencik’te görev yapan öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yalnız bırakmadı.Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ilçede düzenlenen 24 Kasım Öğretmenle...

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Germencik’te görev yapan öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yalnız bırakmadı.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ilçede düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerine katıldı. Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan etkinlikler, Ortaklar Fen Lisesinde son buldu.

Başkan Akın, ilçede eğitim veren diğer okullardaki öğretmenleri de unutmadı. Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Adem Toy’un da katıldığı okul ziyaretlerinde 36 okulda görev yapan öğretmenlere çiçek hediye edilerek ve birlikte pasta kesilerek günleri kutlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Cumhuriyetin kuruluş yıllarında ülkenin zor koşullarında yeni nesilleri yetiştirme görevini inançla ve fedakarca yerine getiren öğretmenlerimiz bugün de bu görevi aynı inanç ve sevgiyle yerine getirmektedir. Bu özel günde yanlarında olmak istedik. Bu duygularla bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberde İnsan Haberleri