Başkan Alıcık, ADÜ’nün Laboratuar Açılışı Yaptı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Sağlık Hizmetler Meslek Yüksek Okulu’nun laboratuar açılışını gerçekleştirdi.Labaratuar açılışı için ilk konuşmayı yapan öğreti...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Sağlık Hizmetler Meslek Yüksek Okulu’nun laboratuar açılışını gerçekleştirdi.

Labaratuar açılışı için ilk konuşmayı yapan öğretim görevlisi Merve İrem Yapıcı; “Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan’a sonsuz minnetlerimi sunuyorum. Teşekkür etmem gereken başka kişiler de var. Nazilli Belediye başkanımız Sayın Haluk Alıcık Bey’e, yine bu Laboratuar’ın yapım sürecinde biliyorumki tüm yüreğiyle, varıyla yoğuyla, hiç yakınıp usanmadan çalışan okulumuzun öğretim görevlilerine, idari personelimize ve çok kıymetli Nazilli Meslek Lisesi üst yönetim müdürü ve öğretmenlerine teşekkürü sonsuz bir borç bilirim. Hepinize de bu güzel günde yanımızda olduğunuz için tekrar teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olur inşallah” diye konuştu.

Öğretim görevlisi Merve İrem Yapıcı’nın konuşmasından sonra Başkan Alıcık; “Sayın Rektör Yardımcım, sayın dekanım, değerli arkadaşlar, sevgili öğrencilerimiz. Ve hocam, ben de size çok teşekkür ediyorum. Biz Nazilli Belediyesi olarak, Nazilli’yi üniversite ve organize sanayi şehri yapacağız dedik. Üniversiteyi ve üniversitemizi çok önemsiyoruz. 6 yıllık belediye başlanlığı dönemimde üniversiteye birçok destek sağladık. İnşallah destek olmayada devam edeceğiz. Nazilli için daha güzel şeyler olacak diye düşünüyorum. Sizler iyiki varsınız, iyiki hocalarımız var. Nazilli belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Hocama teşekkür ediyorum. Plakete gerek yoktu. Bizim için en büyük plaket sizlersiniz. Nezaket gösterip hazırlatmışsınız, teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için inşallah daha güzel hizmetler üreteceğiz. Katılımlarınızdna dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

“ADÜ Rektör Yardımcısı Törün Özer ise; “Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Okul müdürüm, müdür yardımcılarım ve değerli öğrenciler hepiniz hoş geldiniz. Kıymetli öğrencilerimiz, görüyorsunuz herkes sizler için çalışıyor. Bunun değerini bilin ve sizlerde derslerinize dört elle sarılın. Çünkü sizler sağlık alanında hizmet vereceksiniz. Sağlık gerçekten önemli bir konu. Bugün rektörüm Sayın Prof. Dr. Cavit Bircan buraya gelmek istiyordu. Ancak Engelsiz Öğrenci Kongresi var. Hocam oraya katılmak durumunda kaldı ve ben onu temsilen buradayım. Herkese, hocalarımıza ve öğrencilerimize Rektör Beyin selamı var. Ben de kendisinin selamını iletmek için söz almak istedim. Merve Hocamızın dediği gibi inşallah hepimize hayırlı uğurlu olur” dedi.

Açılış ile ilgili olarak öğretim görevlisi Mehtap Kızılkaya ise; “Okulumuz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okuludur. İki program var. Bir tanesi, yaşlı bakım, diğeri evde hasta bakımı programları. Oralarda bir ana ders var. Bu ana dersler bakım dersleri. Bakım dersleri, temel beceri ve uygulama yapılan derslerdir. Labaratuarımız bu derslerde kullanılan malzemeler ileöğrencilerimize temel beceri laboratuvarı olarak açıldı. Labaratuarın kurulması aşamasında sağlık meslek lisesindeki hocalarımız, ADÜ Rektörümüz Cavit Bircan ve Nazilli Belediye Başkanımız sayın Haluk Alıcık sağ olsunlar, destek oldular. Ve onların yardımları ile labaratuarımız donatılarak, maketleirmiz alındı. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberde İnsan Haberleri