Bir dizi program kapsamında Aydın’a gelen Bakan Bak ile yapılan görüşmede, Söke’nin genç nüfusuna yönelik projeler masaya yatırıldı. AK Parti Aydın İl Başkanlığı ziyaretinde Başkan Arıkan, Bakan Bak’a gençlik merkezi projesi başta olmak üzere alternatif spor yatırımlarını içeren kapsamlı bir dosya sundu.
Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Arıkan, “Söke, genç nüfusu ile hareketli ve gelişime açık bir kent. Bakanlığımız ilçemize stadyum ile birlikte büyük bir kompleks kazandırıyor. Bunun yanı sıra farklı bölgelerde hayata geçirilebilecek yeni yatırımlar için de Bakanımıza bilgi verdim. Sökemizi yeni ve büyük projelerle buluşturmak üzere çalışmalarımıza hız verdik. Bundan sonra Söke’de ‘hizmet’ konuşulacak” dedi.
Söke Belediyesi’nin gençlere yönelik projeleriyle ilçenin sosyal ve sportif altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor. Yeni yatırımların, gençlerin gelişimine katkı sunması ve Söke’yi bölgesel bir cazibe merkezi haline getirmesi bekleniyor.