Başkan Ertürk Aydın’da bir ilke imza attı!

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “İsrafla mücadele ve geri dönüşüm projesi”ne katılarak Aydın’da bir ilke imza attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “İsrafla mücadele ve geri dönüşüm projesi”ne Kuyucak Belediyesi de katıldı. Gelecek nesillere daha güzel, daha yaşanabilir, pırıl pırıl bir Kuyucak bırakabilmek gayesiyle projeye katıldıklarını belirten Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Hayata geçirdiğimiz proje ile çevre kirliliğinin önlenmesi, israfla mücadele ve geri dönüşüm konusunda projeye katkı sağlayacağız” dedi.

AYDIN’DA BİR İLK

Birçok projede olduğu gibi belediyecilikte örnek çalışmalar sergileyen Başkan Ertürk, “İsrafla mücadele ve geri dönüşüm projesi” ile ilgili şu bilgileri verdi. “Aydın’da bir ilke imza atıyoruz. Konutlardaki evsel atıkların, her daireye vermiş olduğumuz çöp bidonlarının içerisine poşet ile bırakılması ile yerinde ayrıştırmayı sağlamış olacağız. Cam, plastik, metal ve kağıt atıklarını da mahallemizin belirli noktalarında bulunan tel kafeslere koyarak geri dönüşümde İsrafla Mücadele ve Geri Dönüşüm Projesinde mükemmel bir yol katederek vatandaşlarımızın katkılarıyla ve devamlılığıyla ilçemizde hem çevre bilinci oluşacak hem de ekonomiye katkı sağlamış olacağız. Hep birlikte Kuyucak'ımızı güzel günlere taşıyacağız. Bu projemiz sayesinde mahallelerimizde çöp konteynırlarından dağılan kötü kokular ve çevre kirliliği engellenmiş olacak.”

Proje kapsamında ilçe halkına çöp bidonu, çöp torbası dağıtımı yapan Başkan Ertürk, projeye destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri