Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, belediyenin daire müdürleriyle kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkanlık görevine bağımsız olarak devam etme kararının ardından yapılan toplantıda, belediyenin mevcut çalışmaları, devam eden hizmetleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı.
Toplantıda belediye birimlerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Tetik, yeni dönemin yol haritasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
“27 AYDA ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA TEMPOSU YAKALADIK”
Nazilli Belediyesi’nin geride kalan 27 aylık süreçte yoğun bir çalışma temposu ortaya koyduğunu ifade eden Tetik, bundan sonraki dönemde hizmet ve yatırım hızını daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Belediyenin tüm müdürlükleriyle koordinasyon içinde çalışmayı sürdüreceğini vurgulayan Tetik, vatandaş odaklı hizmet anlayışından taviz vermeyeceklerini belirtti.
“DAHA ÇOK ÜRETECEK, DAHA HIZLI HİZMET VERECEĞİZ”
Nazilli için yapılacak çok iş olduğunu dile getiren Başkan Tetik, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün birimlerimizle sahada olacağız. Daha çok çalışacak, daha çok üretecek ve kentimizin ihtiyaçlarına daha hızlı cevap vereceğiz” ifadelerini kullandı.
“KALICI HİZMETLERİ ESAS ALIYORUZ”
Nazilli’nin geçmiş yıllarda ekonomik yetersizlikler, beklenen yatırımların hayata geçirilememesi ve günü kurtarmaya yönelik çalışmalar nedeniyle önemli zaman kaybettiğini ifade eden Tetik, belediyecilik anlayışlarında kalıcı hizmetlerin ön planda olduğunu söyledi.
Ekonomik yapısı güçlü, kaynaklarını doğru kullanan ve önceliğini vatandaşın ihtiyaçlarına veren bir belediye oluşturmak için çalıştıklarını kaydeden Tetik, ilçede başlattıkları dönüşümü kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.
“TEK ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ”
Belediye hizmetlerinin kesintiye uğramadan devam edeceğini vurgulayan Başkan Tetik, tüm müdürlüklerden aynı çalışma disiplini ve hizmet anlayışını sürdürmelerini istedi.
Nazilli’nin sorunlarının çözümü ve ilçenin geleceği söz konusu olduğunda tek önceliklerinin vatandaş olduğunu ifade eden Tetik, belediye olarak ilçenin gelişimi için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.