Bayındır’da engelli bireyler için temsili asker eğlencesi

İzmir'in Bayındır ilçesinde Efe Özel Eğitim ve Bayındır Ülkü Ocakları iş birliğiyle engelli bireyler için temsili asker eğlencesi düzenlendi.

İzmir'in Bayındır ilçesinde Efe Özel Eğitim ve Bayındır Ülkü Ocakları iş birliğiyle engelli bireyler için temsili asker eğlencesi düzenlendi. Özel bireyler asker olmanın heyecanını yaşadı.

Düzenlenen etkinliğin, engelli bireylerin toplumsal hayata daha aktif katılımını destekleme ve onlara temsili askerlik deneyimi yaşatma amacıyla yapıldığı belirtildi. Program boyunca sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışma mesajları verildi. Etkinlikte yapılan konuşmada, "Engelleri değil sevgiyi büyütmeyi hedeflediğimiz bu etkinlikte, hep birlikte birlik ve beraberliğin gücünü hissedeceğiz" ifadelerine yer verildi. Çocukların yüzlerindeki mutluluk ve heyecanın, sevgi ve dayanışmayla engellerin aşılabileceğini gösterdiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri