Çeşme Belediyespor’dan transfer atağı

Teknik Direktör Erman Kırmızı ile anlaşma sağlayan Çeşme Belediyespor, hemen ardından transfer atağına geçerek 6 sporcuyla birden anlaşma yaptı.

Teknik Direktör Erman Kırmızı ile anlaşma sağlayan Çeşme Belediyespor, hemen ardından transfer atağına geçerek 6 sporcuyla birden anlaşma yaptı.

2022-2023 sezonunda da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Çeşme Belediyespor, yeni sezon kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Haziran ayı sonlarında anlaşma yaptığı Teknik Direktör Ali Çalış ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Çeşme Belediyespor, geçen sezonun ikinci yarısında Aydınspor'u çalıştıran Erman Kırmızı ile anlaştı. Teknik Direktör sorununu çözmesinin ardından kadro oluşturma çalışmalarına hız veren Çeşme Belediyespor, 6 sporcu ile anlaşma sağlayarak renklerine bağladı. Kaleci Enes Gür, genç orta saha oyuncusu Batuhan Altın, orta saha oyuncusu Arif Acar, tecrübeli forvet oyuncusu Serkan Bozkurt, genç defans oyuncusu Kerem Demir ve defans oyuncusu Hasan Emiroğlu yeni sezonda siyah beyaz formayla mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri