Anma programı kapsamında, Enver Salih Dinçer için dualar edilerek rahmetle anıldı. CHP heyeti, Dinçer’in Çine’ye yaptığı katkıları ve bıraktığı izleri minnetle yad ederken, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, yaptığı konuşmada, “Enver Salih Dinçer, sadece Çine için değil, Aydın’ın tamamında sevilen bir başkanımızdı. Onu aramızdan ayrılışının yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Geride bıraktığı eserler ve değerler, bizlere her zaman ışık tutacaktır” dedi.
Merhum Başkan Enver Salih Dinçer’in belediye başkanlığı döneminde hayata geçirdiği projeler ve halkla kurduğu güçlü bağ, anma programına katılanlar tarafından da takdirle dile getirildi.
CHP heyeti, programın ardından Dinçer’in ailesi ve dostlarıyla bir araya gelerek taziye ve destek mesajlarını iletti.