Denizli’nin yeni emniyet müdürü göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ali Süllü, düzenlenen törenin ardından mesaisine başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ali Süllü, düzenlenen törenin ardından mesaisine başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ali Süllü, şehre gelerek görevini devraldı. İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen resmi karşılama töreninin ardından makamına geçen Süllü, görevine resmen başladı.

Yeni görev yeri olan Denizli'ye gelen İl Emniyet Müdürü Ali Süllü için İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde resmi karşılama töreni düzenlendi. Tören mangasını selamlayan Süllü, kendisini karşılayan emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim amirleriyle tek tek tokalaşarak tanıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri