Dokunmatik ekran ve sürüş keyfi: Kia Picanto

Bir otomobil satın almadan önce ince eleyip sık dokuyoruz. Aracın her türlü detayına önem gösteriyor, kişiliğimize uygun bir araç arıyoruz.

Kia Picanto bir otomobilden beklenen her türlü beklentiye fazlasıyla karşılık verebiliyor. Bu araçlar dokunmatik ekrana, yüksek sürüş keyfine ve uygun yakıt tasarrufuna sahip. Navigasyon ve dokunmatik ekran seçenekleri de ayrıca bulunuyor. Sizlerde Kia Picanto araçlarımızı yerinde görebilmek ve ailenize uygun olup olmadığını test etmek istiyorsanız Baykaralar Kia Yetkili Bayisine davet ediliyorsunuz.

Baykaralar Kia Yetkili Servis

Baykaralar Kia Yetkili Servisi İstanbul-Levent’te bulunuyor. Bu ofisimize gelerek Kia marka araçları yerinde görebilme fırsatlarına erişiyorsunuz. Kia Picanto her türlü beklentiye karşılık verebilen bir araçtır. Bu araçlar teknolojik iç tasarım, lüks dizayn ve uygun yakıt tüketimi gibi özelliklere sahip.

Kia Orijinal Yedek Parça Hizmetleri

Kia marka aracınız kaza yaptıysa veya belirli bir kilometreyi aştıysa bakıma ihtiyaç duyar. Baykaralar Kia Ofisinde her türlü yedek parça hizmetleri yer alıyor. Orijinal Kia Yedek parçalarına bu adresten ulaşabiliyorsunuz.

Kia Yol Yardım Hizmetleri

Kia Baykaralar Ofisi hem satış esnasında hem de satış işlemlerinin ardından daima sizlerin yanında oluyor. Yolda kalmanız durumunda çekici vasıtasıyla aracınızın ofisimize getirilmesi gerekiyor. Bu çatı altında ayrıca orijinal yedek parça hizmetleri de yer alıyor. Sizler de Kia marka araçlara sahipseniz ve Kia orijinal yedek parçası arıyorsanız https://kia.baykaralarotomotiv.com/blog/kia-picanto sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim Teknoloji Haberleri