Efeler Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz eğitim desteği

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, göreve geldiği günden bu yana kültürden sanata, sosyal projelerden eğitime kadar birçok alanda hayata geçirdiği çalışmalarla dikkat çekiyor. Özellikle gençlerin geleceğe güvenle hazırlanabilmesi için eğitim alanındaki desteklerini sürdüren Başkan Yetişkin, bu kez sınavlara hazırlanan öğrencilere önemli bir fırsat sundu.

Efeler Belediyesi tarafından 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencileri ile mezun gruplarına yönelik; Matematik, Türkçe ve İnkılap Tarihi derslerinde ücretsiz eğitim desteği verilecek. Öğrencilerin sınav sürecine daha donanımlı hazırlanabilmeleri için planlanan derslere başvurular bugün (22 Eylül Pazartesi) başladı. Eğitimler, Adnan Menderes Kitap Kafe’de gerçekleştirilecek ve kontenjanın sınırlı olacağı belirtildi.

Gençlerin eğitim yolculuğunda her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Başkan Anıl Yetişkin, şu ifadeleri kullandı:

“Efeler Belediyesi olarak en büyük önceliklerimizden biri çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe güvenle hazırlanabilmesidir. Çünkü biliyoruz ki onların başarısı sadece kendi hayatlarını değil, Efeler’in ve ülkemizin yarınlarını da şekillendirecek. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, ailelerimizin yükünü hafifletmek ve evlatlarımızın sınav sürecinde kendilerini daha güçlü hissetmelerine katkıda bulunmak amacıyla eğitim desteği sunuyoruz. Onların ihtiyaç duydukları her alanda yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri