Özellikle Ortaklar Fen Lisesi girişi ve jandarma karakolu mevkisinde yoğunlaşan su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti. İlçenin farklı noktalarında da benzer manzaraların yaşandığı, vatandaşların günlük hayatının olumsuz etkilendiği öğrenildi.
Yaşanan taşkınların ardından bölge sakinleri altyapı yetersizliği ve ekiplerin müdahalede geciktiğini öne sürerek tepki gösterdi. Her yağışta benzer sorunların yaşandığını belirten vatandaşlar, durumun kronik hale geldiğini ifade ederek kalıcı çözüm talep etti.
İlçe halkı, sorunun giderilmesi için Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) yetkililerine çağrıda bulunarak, altyapı çalışmalarının hızlandırılmasını istedi. Yetkililerden ise bölgede inceleme ve müdahale çalışmalarının sürdüğüne dair açıklama bekleniyor.