Görme engeli hayallerini durduramadı: Özcan’ın üniversite başarısı gururlandırdı

İzmir’in Bayındır ilçesinde yaşayan görme engelli Özcan Şaylı, üniversite sınavındaki başarısıyla Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne yerleşti. Şaylı, annesi Funda Şaylı ile Bayındır Kaymakamı Murat Mete’yi ziyaret etti.

İzmir’in Bayındır ilçesinde yaşayan görme engelli Özcan Şaylı, üniversite hayalini gerçekleştirdi. Şaylı, sınav ve tercih sürecinin ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü kazandı.

Üniversiteye yerleşmesinin ardından annesi Funda Şaylı ile Bayındır Kaymakamı Murat Mete’yi makamında ziyaret eden Özcan Şaylı, hazırlık ve yerleşme sürecinde kendisine sağlanan rehberlik ve destekler için teşekkür etti.

KAYMAKAM METE’DEN TEBRİK

Kaymakam Murat Mete de Şaylı’yı üniversiteyi kazanmasından dolayı tebrik ederek yeni eğitim hayatında başarılar diledi.

Gençlerin azim ve kararlılıkla hedeflerine ulaşmasının gurur verici olduğunu belirten Mete, öğrencilerin eğitim yolculuklarında desteklenmeye devam edileceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri