Hisarcık Kaymakamı Atam, esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Hisarcık Kaymakamı Erkan Atam, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu.

Hisarcık Kaymakamı Erkan Atam, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu.

Ziyaret programı kapsamında İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kaan Nayman ve İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık ile birlikte ilçe merkezindeki iş yerlerini tek tek gezen Kaymakam Atam, aralarında AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Akbulut'un da bulunduğu esnaflarla bir araya geldi.

Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Atam, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla da sohbet eden Kaymakam Atam, talep, öneri ve beklentileri dinleyerek iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberde İnsan Haberleri