Hisarcıklıoğlu’ndan KUTO’ya övgü: “Beş yıldızlı hizmet veriyor”

Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret eden Rifat Hisarcıklıoğlu, odanın uluslararası standartlarda hizmet sunduğunu belirterek turizm sektörü için 60 milyar TL’lik kredi paketini duyurdu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın programı kapsamında Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hisarcıklıoğlu, Kuşadası Ticaret Odası’nın hizmet kalitesinin uluslararası standartlarda tescillendiğini belirterek, “Berlin, Paris ve Londra’daki oda üyeleriyle aynı kalitede hizmet veriyor. Burası tam anlamıyla beş yıldızlı bir oda” dedi.

Akdoğan’a özel övgü

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve yönetimini tebrik eden Hisarcıklıoğlu, Akdoğan’ın özellikle turizm ve yerel kalkınma konularındaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

Hisarcıklıoğlu, “Serdar kardeşimin turizm konusundaki hassasiyetini ve yerel kalkınma için attığı adımları Ankara’da da yakından izliyoruz” diye konuştu.

Eğitime destek vurgusu

Odanın eğitime verdiği desteğe de değinen Hisarcıklıoğlu, Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapılan iş birliği kapsamında yürütülen projeleri takdir etti. Nitelikli ara eleman yetiştirilmesinin önemine dikkat çekerek Akdoğan ve ekibine teşekkür etti.

Turizme 60 milyar TL’lik destek

Turizm sektörüne yönelik önemli bir müjdeyi de paylaşan Hisarcıklıoğlu, Kredi Garanti Fonu aracılığıyla 60 milyar TL’lik yeni kredi paketinin devreye alındığını açıkladı.

Kuşadası’nın Türkiye turizminin öncü destinasyonlarından biri olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, kadın girişimcilere verilen destek ve meclisteki kadın üye sayısının da örnek teşkil ettiğini söyledi.

“Ankara’da güçlü temsil”

Ziyaret sonunda oda meclis üyeleri ve çalışanlara teşekkür eden Rifat Hisarcıklıoğlu, Kuşadası’nın Ankara’daki temsil gücünün yüksek olduğuna dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri